Kameleonraad

De Kameleonraad geeft de kinderen van IKC Kameleon een stem zodat zij (on)gevraagd kunnen meepraten, meedenken en mee doen als het gaat over belangrijke onderwerpen zoals bijvoorbeeld het gebouw, activiteiten, de speelplaats etc.

Het doel van deze Kameleonraad is dat kinderen inspraak hebben, ideeën kunnen aandragen en samen kunnen overleggen over activiteiten en ontwikkelingen binnen het IKC.

Zij oefenen met verschillende taken en verantwoordelijkheden tijdens de vergaderingen.

In 2019-2020 bestaat de Kameleonraad uit:

Groep 5A Anne Sophie
Groep 5B Zoë
Groep 5/6 Hugo van der Zande
Groep 6A Anel Boja
Groep 6B Tamar Blum
Groep 7 Lara Roseboom
Groep 7/8 Nees Aartsen
Groep 8 Elle Megens

Wat gebeurt er in de Kameleonraad?

• eens per 6 weken op woensdagochtend van 11.00-11.30 uur vergadert de Kameleonraad onder begeleiding van Bernadet en Roger.
  • de kinderen nemen bespreekpunten (ideeën vanuit de groep, misschien voorstellen voor activiteiten) mee vanuit de groepen en andersom informeren zij de groepen.
  • De kinderen uit de groepen 7 en 8 zijn medeverantwoordelijk voor het informeren en betrekken van de peuters , kleuters en de groepen 3 en 4.

Download bestand

De KAMELEONRAAD VAN 2019/2020

Wij stellen ons graag aan u voor!