BSO

Na schooltijd is er tijd voor ontspanning. Onze buitenschoolse opvang (4-13 jaar) biedt volop mogelijkheden, kinderen moeten hier niets, maar kunnen hier hun eigen keuzes te maken. En keuze hebben zij volop! Dagelijks is er een keuze uit activiteiten op het gebied van Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur en Multimedia waarin onze coaches een belangrijke rol spelen. Ook buitenspelen staat hoog in het vaandel. Bij uitstapjes wordt gebruik gemaakt van onze eigen Zonnekinderen busjes.

De BSO van IKC Kameleon maakt gebruik van de multifunctionele ruimtes binnen het gebouw. De BSO werkt daarnaast ook samen met de andere BSO’s van Zonnekinderen in Duiven. Hierdoor bieden we dagelijks een aanbod van activiteiten op het gebied van sport, cultuur, natuur & avontuur en multimedia. Naast het activiteitenprogramma van de eigen locatie komen ook de sport,- cultuur,- natuur,- en multimediacoach regelmatig langs op de locatie om leuke activiteiten op hun gebied aan te bieden.

Voorschoolse opvang
Op IKC Kameleon wordt ook voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur geboden en vakantieopvang van 07.00 – 18.30 uur.

Vakantie opvang
Vakantie is de tijd om je te ontspannen. Je kunt doen waar je zin in hebt, zonder dat je naar school hoeft of andere verplichtingen hebt. Die tijd proberen wij zo leuk mogelijk te maken voor de kinderen. We organiseren leuke, spannende en afwisselende activiteiten en omdat we de hele dag de tijd hebben, kunnen we activiteiten doen en uitstapjes organiseren waar we anders niet aan toe komen. Ook organiseren we in de vakantie altijd de Natuur, Sport, Cultuur en Multimediadagen. Tijdens deze dagen is er voor alle BSO’s een speciaal activiteitenprogramma georganiseerd op het gebied van… juist, Sport, Cultuur, Natuur en Multimedia! We pakken dan extra uit met bijvoorbeeld grote speurtochten, survivallen, toneel en dans workshops en sportclinics bij sportverenigingen.