Dagopvang

Het kinderdagverblijf op IKC Kameleon biedt vanaf de herfstvakantie opvang voor kinderen van 0-4 jaar in een veilige en huiselijke sfeer. De uitdagend ingerichte groepsruimte biedt geweldige speel- en ontwikkelmogelijkheden. Uw kind wordt bij ons liefdevol en professioneel opgevangen.

De allerjongsten kunnen veilig op ontdekking, terwijl de themahoeken de peuters volop speelmogelijkheden bieden. Er is een eigen, afgescheiden buitenruimte voor het kinderdagverblijf, waar bijvoorbeeld met gras, zand en water kan worden gespeeld. Op zowel de dagopvang als op de peutergroep werken wij met het VVE-programma Startblokken. Door middel van spel- en ontwikkelingsmateriaal, buiten spelen, knutselactiviteiten, in de kring zitten, liedjes zingen en spelletjes doen, leren kinderen telkens weer wat nieuws.