Meer info

Wilt u meer informatie over de opvang mogelijkheden bij ons? Neem gerust contact met ons op via info@zonnekinderen.nl of op telefoonnummer 0316 340079. Wij staan u dagelijks van 08:30 tot 17:00 uur met alle plezier te woord.

Aanmelden
Wilt u uw kind(eren) direct aanmelden? Dat kan via het online aanmeldformulier of telefonisch via bovenstaand telefoonnummer. Voor het aanmelden voor onderwijs van IKC Kameleon verwijzen we u naar deze pagina.

Kosten

Natuurlijk wilt u ook weten welke kosten kinderopvang met zich mee brengt. Onderstaand vindt u onze tarieven, vanzelfsprekend zijn deze inclusief eten, drinken, fruit, tussendoortjes en luiers. Ook activiteiten en uitstapjes zijn inbegrepen. Wilt u een persoonlijk advies? Vul dan geheel vrijblijvend onze offerte op maat in. Wij maken dan zo snel mogelijk een persoonlijk advies voor u.

Tarieven kinderdagopvang
De dagopvang wordt berekend over 52 weken per jaar. Een dagdeel bestaat uit 5,5 uur, een hele dag bestaat uit 11 uur. De minimale afname van de dagopvang is 2 dagdelen per week. Het ochtenddagdeel is van 7.00 – 12.30 uur en het middagdagdeel van 13.00 – 18.30 uur. De kinderen dienen tussen 12.30 – 13.00 gebracht c.q. gehaald te worden. Klik hier voor de uitgebreide informatie over onze dagopvang en de tarieven.

Tarieven buitenschoolse opvang
Voor kinderen van 4 -13 jaar biedt Kinderopvang Zonnekinderen naschoolse opvang. De opvang wordt afgenomen in dagdelen, gerekend vanaf de eindtijd van de school die uw kind bezoekt tot 18.30 uur. De minimale afname van de buitenschoolse opvang is 1 dagdeel per week. Klik hier voor een uitgebreide toelichting op onze tarieven buitenschoolse opvang 2018. U vindt hier ook de tarieven voor vakantieopvang en voorschoolse opvang.

Kinderopvangtoeslag

Als uw kind naar de kinderopvang gaat, heeft u waarschijnlijk recht op kinderopvangtoeslag (tegemoetkoming in de kosten van de kinderopvang) die u ontvangt via de Belastingdienst.

U bent als ouder(s) zelf verantwoordelijk voor de betaling van de facturen van de kinderopvang. De Belastingdienst betaalt aan de hand van uw aanvraag een voorschot uit over de kinderopvangkosten. Eventuele wijzigingen dient u door te geven aan de Belastingdienst zodat zij het maandbedrag dat u ontvangt kan aanpassen. Houd er rekening mee dat het, na het indienen van uw aanvraag, 2 maanden kan duren voordat u bericht ontvangt over de hoogte van uw kinderopvangtoeslag. Belangrijk is dus om de aanvraag op tijd in te dienen.

Voor het maken van een proefberekening van de hoogte van de door u te ontvangen kinderopvangtoeslag kunt u kijken op: http://www.mijntoeslagen.nl/.